søndag den 23. juni 2019

Hegn og atter hegn, samt massevis af planter

Dejlig med en forlængede weekender her i foråret 😊
I Bededagsferien fik vi nået at sætte cirka halvdelen af de 280 m nye hegn op og plantet de først 170 sargentsæble planter og de 4 fine røde hasselnøddebuske og 3 kæmpe halske nødder.
Fredagen var godt nok ‘lidt’ våd, og vi var reelt gennemblødte hen på eftermiddagen, selvom vi havde regntøj på, men det var rigtig godt plantevejr.
Lørdagen og søndagen var dejlig solrige og jeg fik malet de næste stolper til hegnet, plantet endnu flere planter og nydt tiden i haven. Det er en skøn tid!


Hegn mod øst og de små sargentæblebuske

Hasselnøddebuskene
Hønsene fandt massevis af orme under gravearbejdet

Nu har det været Kr.Himmelfart og pinseferie, og resten af hegnet blev endelig sat op mod syd, og stolpetoppene skåret til, så de mange meter hegn omkring størstedelen af grunden kunne afsluttes, pyha! 
Det har været hårdt arbejde, teamwork med hele familien, men fedt når vi nu næsten er helt færdige. Nu mangler jeg bare at male stolperne 2.gang. Lidt upraktisk at det ikke blev gjort, inden selve hegner blev monteret, men i al ihærdigheden fik jeg ‘tennisalbue’ af at male; så det må vente lidt med sidste finish.
Hegnet ser flot ud, lidt rustikt og ikke for pænt til vores gamle gård.

Hegnet nu færdigt med stolpehatte


Ingen kommentarer:

Send en kommentar